Перегляд за Автор "Кочубей-Литвиненко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки(2016) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Сучасний ринок молочних продуктів характеризується все більшою конкурентністю готової продукції, яка, в свою чергу, дуже чутлива до умов зберігання та транспортування.
- ДокументЗгущені молочні консерви з плодово-ягідними сиропами – перспективні продукти для раціону військовослужбовців(2015) Рябоконь, Н. В.; Кочубей-Литвиненко, О. В.Мета роботи – дослідити перспективи введення до складу раціону харчування військовослужбовців згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами.
- ДокументПодовження свіжості хлібобулочних виробів із застосуванням комплексних хлібопекарських поліпшувачів зі статусом GRAS(2019) Білик, О. А.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Халікова, Е. Ф.; Васильченко, Т. О.Черствіння хлібобулочних виробів різко знижує їх споживчі властивості. Подовження термінів збереження свіжості є актуальним завданням практиків і вчених хлібопечення, оскільки це дозволяє збільшити споживання виробів всіма верствами населення, а особливо людьми літнього віку, в харчуванні яких вони посідають перше місце.