Перегляд за Автор "Коченко, О. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначення(2020) Коченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.В останні роки збільшився попит на здорові продукти, в тому числі рибні. Виробництво продуктів харчування на основі рибного фаршу стає все більш перспективним напрямком в забезпеченні населення високоякісною продукцією. Обґрунтовано вибір сировини для виробництва рибного фаршу та режимні параметри отримання захисного покриття з антимікробними властивостями з позиції ефективного збереження якості та зниження мікробіологічних ризиків під час зберігання.