Перегляд за Автор "Котузаки, О.М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів(2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.
- ДокументСамостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу(2016) Гордієнко, Л.В.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.; Іванова, Г.С.В даній роботі розглядається самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу.