Перегляд за Автор "Котляр, Є."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання натуральних барників у виробництві варених ковбас(2019) Верченко, М.; Котляр, Є.; Топчій, О.Проведені дослідження, метою яких є вивчення можливості використання натурального барвнику червоної гами з гранату, який забезпечує високу екологічну якість, та оцінка можливості його використання для надання типового кольору вареним ковбасам. Для вирішення проблеми заміни нітриту натрію в рецептурах варених ковбасних виробів безпечними барвниками було поставлено завдання дослідити вплив отриманих барвників на кольорові характеристики модельних фаршевих систем.
- ДокументВикористання олійних культур у м’ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабет(2018) Кущ, Р.; Топчій, О.; Котляр, Є.Проведено дослідження, предметом якого стало вивчення можливості використання у раціоні діабетиків харчових волокон, поліненасичених жирних кислот, клітковини, ферментів та вітамінів, зокрема додавання у м'ясопродукти борошна із кунжуту, льону та насіння соняшнику. В роботі використовувались загальнонаукові та теоретичні методи.
- ДокументВикористання рослинних олій у м'ясних паштетах(2020) Камишіна, А.; Топчій, О.; Котляр, Є.Вивчено можливість використання олій підвищеної біологічної цінності при виробництві паштетів, удосконалення технології виробництва і формування якості готових виробів. Як джерело екзогенних біоантиоксидантів використано лляну, гарбузову, соняшникову та рижієву олії.
- ДокументВиноградні кісточки – джерело цінної рослинної олії(2018) Котляр, Є.; Пилипенко, Л.; Здоренко, К.Олія з виноградних кісточок є повноцінним і корисним харчовим продуктом. У цій якості вона широко використовується в тих країнах, де добре розвинено виноробство. Розглянуто метод отримання виноградної олії, її склад та застосування в харчуванні.