Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Косіцина, Н. М."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    132762 Спосіб збереження молока
    (2019) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити удосконалений спосіб збереження молока льодом, в якому шляхом зміни прийому охолодження, послідовності операцій, температурного режиму охолодження молока і льодоформи, матеріалу, що використовується для виготовлення льодоформи, забезпечити підвищення швидкості охолодження молока.
  • Документ
    136309 Спосіб приготування дієтичних страв
    (2019) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити вдосконалений спосіб приготування дієтичних страв з м'яса або риби, у якому шляхом зміни масового співвідношення між харчовим продуктом і водою, термо-тимчасових режимів теплової обробки продуктів підвищити якість і безпеку готової їжі.
  • Документ
    142497 Сирний продукт
    (2020) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
    Сирний продукт, що містить бобове борошно, цукор-пісок, какао-порошок або ягідний джем і сир, який відрізняється тим, що додатково містить лляну олію, а як сир використовують знежирений сир.
  • Документ
    Сучасний стан та тенденції розвитку промислового дизайну
    (2018) Іванова, Л. О.; Косіцина, Н. М.
    Промисловий дизайн це творча проектна діяльність або послуга, у результаті якої змінюється зовнішній вигляд та функціональність виробів для покращення їх споживчих властивостей.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок