Перегляд за Автор "Костюк Діана"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПРОЄКТУВАННЯ ПТАХОЦЕХУ З КОМПЛЕКСНОЇ ПЕРЕРОБКИ ПТИЦІ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ(ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2023) Костюк ДіанаВ роботі була застосована лінія фірми «MEYN» для забою, знекровлення, знімання пір’я, патрання птиці та непереривного охолоджування . Для забою і переробки птиці обране обладнання, яке повністю забезпечує весь технологічний процес та дозволяє зменшити кількість ручних операцій. було встановлено устаткування, яке прискорює процеси виробництва і зменшує витрати енергоносіїв. Наведена система організації контролю якості при виробництві продукції, вказана періодичність контролю, охарактеризовано основну і допоміжну сировину, матеріали, готову продукцію. Розраховані виробничі площі, які скомпоновані у виробничий корпус з урахуванням вимог до харчових виробництв. Розрахована чисельність виробничих робітників із зазначенням робочих місць. Здійснено розрахунок інженерно-технологічного забезпечення підприємства. На основі проведеного техніко-економічного обґрунтування зроблено висновок, що будівництво цеху по переробці птиці можливо і доцільно.