Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Косова, Уляна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. Бердянськ
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Косова, Уляна
    Спроектований заклад є комплексом двох підприємств, основне це кафе-молодіжне у поєднанні з кафе «Морозиво». Кафе-молодіжне як підприємство, орієнтоване на певний контингент споживачів в даній ситуації виправдовує створення, що обумовлене підвищеним інтересом молоді до послуг ресторанного господарства з організації дозвілля в сучасних умовах. При написанні дипломного проекту широко використовувалася не лише спеціальна література і нормативно-технічна документація, але і практичні матеріали по проектуванню підприємств ресторанного господарства даного типу. В спроектованому кафе-молодіжному з кафе «Морозиво» планується надавати клієнтам додаткові послуги: послуги зв’язку; виклик таксі; паркування автомобілів, організацію свят. В проекті передбачено помірні ціни на меню, широкий асортимент страв, високу якість обслуговування та сучасний дизайн приміщення, що в свою чергу призведе до більшого попиту серед молоді. Завдяки комплексному проекту з кафе «Морозиво», збільшується кількість місць та кількість відвідувачів, підвищується чистий прибуток, тим самим кафе-молодіжне значно відрізняється від сусідніх закладів харчування, що збільшує конкурентоспроможність на ринку. Отже, проектування кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. Бердянськ є перспективним. Метою дипломної роботи є проектування кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. Бердянськ. Згідно поставленої мети було проведено аналіз науково-технічної та патентної літератури. На основі аналізу встановлено методологічний підхід та етапи проведення роботи. Відповідно до поставленої мети в роботі було вирішено наступні завдання: - огляд науково-технічної літератури щодо можливості проектування закладу; - проведення наукових досліджень щодо виготовлення продукції функціонального призначення; - проведення технологічного розрахунку кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. Бердянськ; - розрахунок основних техніко-економічних показників.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок