Перегляд за Автор "Коротич, О. М."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз недоліків дистанційного навчання(2020) Коротич, О. М.; Ряшко, Г. М.
- ДокументДосвід використання платформи «Kahoot!» при проведенні дистанційних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»(2022) Ряшко, Г. М.; Ткачук, О. В.; Коротич, О. М.
- ДокументОтримання натуральних барвників для продукції ресторанного господарства(2020) Коротич, О. М.В епоху підвищення інтересу до екологічності харчової продукції заклади ресторанного господарства прагнуть до використання натуральної сировини та інгредієнтів у виробництві. Однією з проблем галузі є використання синтетичних інгредієнтів. Серед поширених проблемних продуктів, для виготовлення яких найчастіше застосовують синтетичну сировину, увагу привертають напівфабрикати для оздоблення кондитерських виробів та солодких страв. Перед науковцями галузі виникає завдання отримати достатньо стабільний, дешевий та концентрований барвник натурального походження. Проведені дослідження, на основі яких розроблено спосіб отримання антоціанових барвників із винограду, смородини та сорго. Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів та солодких страв із функціональними властивостями може бути використана у закладах ресторанного господарства.
- ДокументРоль готельно-ресторанного бізнесу у розвитку проектів ЄС системи географічних зазначень та «Дороги вина та смаку Української Бессарабії»(2020) Солоницька, І. В.; Лебеденко, Т. Є.; Коротич, О. М.За підтримки проекту Євросоюзу «Підтримка системи географічних зазначень в Україні» було створено перший в Україні проект еногастрономічного туризму «Дороги вина та смаку Української Бессарабії», робота над яким триває нині в Одеській області.
- ДокументІнноваційна діяльність санаторно-курортних закладів: проблеми, варіанти рішень, освіта(2021) Стрікаленко, Т. В.; Д'яконова, А. К.; Коротич, О. М.Розробка концепції «здоров'я для здорових» в санаторіях України, а також програм санаторно-курортної профілактики, лікування та медичної реабілітації, створення та впровадження регіональних програм розвитку курортів вимагають впровадження інноваційних методів розвитку рекреаційної справи з відпочинку та оздоровлення. У цій статті розглядаються питання впровадження деяких інноваційних методів, які підкреслюють актуальність проблеми безперервності підготовки фахівців галузі гостинності, виправлення програм викладання деяких предметів для майбутніх працівників готельного та ресторанного бізнесу.
- ДокументІнноваційні технології у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи(2021) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Коротич, О. М.