Перегляд за Автор "Коробка, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАнтоціани як природний харчовий барвник(2018) Пашкевич, М. О.; Коробка, Ю. В.В умовах сучасного рівня урбанізації, погіршення екологічного стану довкілля, шкідливих умов праці на виробництвах набуває особливого значення проблема повноцінного харчування населення. Це питання загострюється на фоні конкуренції між виробниками харчових продуктів, які з метою збільшення прибутку за рахунок здешевлення виробництва, користуючись недосконалістю вітчизняного законодавства, вдаються до заміни природних компонентів у продуктах харчування штучно одержаними сполуками.
- ДокументВизначення антиоксидантів у харчових продуктах(2018) Коробка, Ю. В.; Пашкевич, М. О.Антиоксиданти привертають увагу дослідників завдяки їхнім властивостям запобігати утворенню вільних радикалів і інгібувати процеси окиснення у складних системах, якими є харчові продукти. Деякі антиоксиданти містяться у природній сировині, інші - цілеспрямовано використовуються у промисловості в якості консервантів, оскільки небажане мимовільне утворення вільних радикалів під впливом, наприклад, УФ опромінення призводить до швидкого псування харчових продуктів.