Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Корнійчук, Ігнатій Юрійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект закусочної «Українські галушки» для у м. Ко́дима Одеської обл. для мережі ТОВ «ХЕЛСФУД»
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Корнійчук, Ігнатій Юрійович
    Актуальність теми. В даний час в Україні склалася загальна тенденція демократизації ресторанного бізнесу: усе більш популярними стають заклади відносно недорогі, але з хорошою кухнею, спрощеним обслуговуванням. Закусочна «Українські галушки» відноситься до закусочних і є закладом швидкого харчування з високим рівнем комфорту, матеріально - технічного оснащення, кваліфікації працівників, широким асортиментом галушок. Послуга харчування галушечної є послугою з виготовлення, реалізації і організації споживання широкого асортименту галушок, солодких страв і кондитерських виробів, напоїв власного виробництва покупних товарів. Страви готуються по спеціальних рецептурах і технології кухарями, що мають відповідну підготовку. Метою дипломного проекту є «Проект закусочної «Українські галушки» для у м. Ко́дима Одеської обл. для мережі ТОВ «ХЕЛСФУД» Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - скласти меню, - скласти виробничу програму закусочної – галушечної та встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закусочної (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності будівництва закусочної - галушечної та встановлення термінів окупності проекту

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок