Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коренман, Є. М."

Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз зовнішніх факторів забезпечення інноваційної стратегії підприємств ресторанного бізнесу
    (2020) Коренман, Є. М.
  • Документ
    Важливість навчально-методичного комплексу дисциплін в процесі акредитації освітніх програм
    (2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Використання on-line оцінювання знань здобувачів вищої освіти – інструмент підвищення якості освіти в умовах дистанційного навчання
    (2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Використання принципів стратегічного управління для розвитку вітчизняних підприємств-виробників соків та соковмісних напоїв
    (2019) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
    Сучасний етап розвитку економіки України характеризується докорінною зміною умов функціонування підприємства, що обумовлюється підвищенням рівня мобільності зовнішніх факторів та посиленням їх впливу. За таких умов, стає неможливим керувати, лише реагуючи на проблеми, що вже виникли, використовуючи при цьому наявний досвід та метод екстраполяції.
  • Документ
    Використання стратегії інтеграції в діяльності харчових підприємств
    (2017) Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.
    Метою роботи є дослідження сучасного стану, тенденцій і проблем розвитку інтеграційних процесів підприємств харчової промисловості України.
  • Документ
    Забезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія»
    (2018) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
    Метою роботи є забезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія».
  • Документ
    Особливості дистанційного навчання при вивченні дисципліни «Стратегічний менеджмент»
    (2017) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.
    Для створення електронного курсу дисципліни «Стратегічний менеджмент» для студентів, які навчаються за ОКР «Магістр» спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» була використана система Moodle, яка є вільно поширюваною системою управління навчальним контентом і використовується багатьма навчальними закладами.
  • Документ
    Особливості законодавчого регулювання діяльності стартап-компаній в Україні
    (2020) Седікова, І. О.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Особливості стратегічного управління підприємствами туристичнної та готельної галузі Україні
    (2020) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.
    Актуальність дослідження обумовлена тим, що парадигма стратегічного управління здатна збільшити шанси бізнесу на виживання, комерційні успіхи і стійкий розвиток. З плином часу змінюється лише формулювання питань стратегічного управління, ускладнюються завдання та підвищуються вимоги до відповідей.
  • Документ
    Проблеми підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств
    (2016) Коренман, Є. М.
    Проведено внутрішній і зовнішній аудит комплексу «ПЛАЙ» КО «Сонячний берег», розташованого в селищі міського типу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області, результати якого показують, що реалізація стратегії продуктової диференціації приведе до підвищення конкуретоспроможності підприємства.
  • Документ
    Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України
    (ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.
    У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
  • Документ
    Роль закону «Інформованості-впорядкованості» у формуванні сучасної системи комунікацій підприємства
    (2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Стартегічні напрями розвитку ринку м‘яса та м‘ясної продукції
    (2020) Коренман, Є. М.; Русецька, А. О.
  • Документ
    Стратегічні напрями розвитку підприємств плодоовочевої консервної промисловості
    (2019) Коренман, Є. М.
    Розглянуто вітчизняні підприємств плодоовочевої консервної промисловості. Виходячи з аналізу стратегічних рішень досліджуваних підприємств, названо фактори успіху для їх розвитку.
  • Документ
    Сучасна система комунікацій як чинник конкурентоспроможності підприємства
    (2022) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.; Бондар, В. А.
  • Документ
    Сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі ПрАТ «Одеський завод шампанських вин»
    (2017) Коренман, Є. М.
    На основі результатів проведеного внутрішнього і зовнішнього аудитів, портфельного аналізу, місії і цілей ПрАТ «Одеський завод шампанських вин» прийнято рішення про реалізацію підприємством корпоративної стратегії зростання через конкурентні переваги та дано перелік необхідних заходів у рамках цього.
  • Документ
    Сучасні напрямки розробки стратегії розвитку підприємства на прикладі ПАТ «Карлсберг Україна»
    (2018) Коренман, Є. М.
    Розвиток ринкової економіки в Україні вимагає від керівників і менеджерів уміння використовувати сучасні управлінські підходи і технології, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств. При цьому необхідно враховувати, що жодне підприємство не може досягти переваги над конкурентами за всіма показниками. Тому необхідні вибір пріоритетів, вироблення стратегії, які б максимально відповідали ринковій ситуації і якнайкраще використовували сильні сторони підприємства.
  • Документ
    Івент-менеджмент як специфічна діяльність з управління заходами
    (2021) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Імплементація студентоцентрованого підходу в освітній процес
    (2021) Дьяченко, Ю. В.; Агеєва, І. М.; Седікова, І. О.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Інструменти стратегічного управління підприємствами готельної галузі
    (2020) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.; Мірковець, Ю. О.
    Найпершим обов’язком керівника підприємства є вміння передбачити можливість появи проблемних ситуацій, які негативно вплинуть на роботу і розвиток його підприємства, і мати напоготові заздалегідь спроектований механізм їх розв’язання, аби уникнути збитків за допомогою наявних ресурсів і можливостей. У зв'язку з цим, вважається доцільним вивчення проблеми в області стратегічного управління розвитком підприємства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок