Перегляд за Автор "Копитова, В. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108165 Композиція інгредієнтів для приготування соусу молочного «Мушкетер»(2016) Дзюба, Н. А.; Копитова, В. С.; Басараб, В. В.1. Композиція інгредієнтів для приготування соусу молочного, що містить молочну основу, вершкове масло, борошно пшеничне, воду та цукор, яка відрізняється тим, що додатково містить розчин глютину, отриманий із колагенового препарату, корінь селери, корінь петрушки та суміш пряних трав, а як молочну основу - кисломолочний напій. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як кисломолочний напій вона містить кефір або йогурт.
- Документ98307 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну «Вупі пай»(2015) Кушнір, Н. А.; Копитова, В. С.; Колесникова, Т. В.Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну, що містить борошно пшеничне, цукор, масло вершкове, дріжджі, меланж, сіль, родзинки і цукати, яка відрізняється тим, що вона додатково містить колагеновий препарат.