Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кононенко Іван"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво борошняного цеху кондитерського підприємства в м.Красилів
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Кононенко Іван
    Основною метою кваліфікаційної роботи є будівництво борошняного цеху кондитерського підприємства в м.Красилів.На основі проведеного літературного огляду встановлена доцільність і перспективність впровадження сучасних комплексно-механізованих ліній для виробництва борошняних кондитерських виробів, що дозволить розшити асортимент даної групи виробів високої якості.Проведено маркетинговий аналіз та економічні розрахунки, в результаті яких було визначено, що будівництво даного проєкту є економічно вигідним
  • Документ
    Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів збивної структури завдяки використанню нетрадиційних видів борошна на кондитерському підприємстві в м. Подільськ
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Кононенко Іван
    Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є обґрунтування доцільності використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних кондитерських виробів збивної структури складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі кондитерського виробництва, актуальність даної кваліфікаційної роботи. Дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду науковців при вирішенні поставленої в роботі проблеми; об’єкти та предмет досліджень; методи та методики дослідження; результати дослідження хімічного складу та технологічних властивостей нетрадиційних видів борошна, а саме, борошна з тефу та порошку керобу, їхній вплив на показники якості бісквітного тіста та бісквітів. Розроблено рецептуру бісквітного напівфабрикату «Тефовий». Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано доцільність розробки і введення нової технології виробництва на кондитерському підприємстві. Технологічний розділ включає: вибір і обґрунтування асортименту кондитерських виробів, рецептури обраного асортименту та технологічні характеристики сировини, продуктовий розрахунок сировини і напівфабрикатів зі сторони, розрахунок напівфабрикатів власного виробництва, розрахунок допоміжних матеріалів, тари і складів, розрахунок і підбір технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва, об’ємно-планувальних рішень та компонування обладнання, технохімічний контроль виробництва. Охорону праці, в якій наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології. Економічну ефективність та інвестиційну привабливість роботи за відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на кондитерській фабриці.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок