Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кондратенко, І. П."

Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    87896 Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів
    (2014) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Думбрава, А. А.
    Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів, що включає підготовку екстракту досліджуваного зразка, внесення в отриманий екстракт тест-організмів, інкубацію тест-організмів і наступний підрахунок чисельності особин, що вижили, який відрізняється тим, що одночасно готують водний розчин ацетонового екстракту і водний розчин досліджуваного зразка, в кожний екстракт вносять рачки Daphnia magna Straus (попередньо промитих водопровідною потім дистильованою водою і підсушених на фільтрувальному папері), а оцінку безпеки продукту визначають за відсотком тест-організмів, що вижили в обох екстрактах досліджуваного зразка.
  • Документ
    Аналіз екологічної безпеки способу зниження концентрації оксидів нітрогену у газових викидах хлібопекарських підприємств
    (2018) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.
    Метою цієї роботи є визначення залежності викидів газів NOx у відпрацьованих газах на хлібопекарських підприємствах від завантаження поду печі та їх мінімізація.
  • Документ
    Вплив стоків харчової промисловості на екологічну безпеку природних вод
    (2022) Мадані, М. М.; Гаркович, О. Л.; Кондратенко, І. П.
  • Документ
    Дискусія як метод набуття здобувачами вищої освіти компетентністних і соціальних навичок
    (2020) Гаркович, О. Л.; Мадані, М. М.; Кузнецова, І. О.; Кондратенко, І. П.
  • Документ
    Моделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля
    (2019) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Лобоцька, Л. Л.
    Метою даної роботи є моделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля.
  • Документ
    Прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на навколишнє середовище
    (2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.
    На кафедрі екології і природоохоронних технологій проводиться розробка способів зменшення негативного впливу хлібопекарського виробництва на компоненти навколишнього середовища.
  • Документ
    Проектний підхід як метод створення ефективного розвиваючого освітнього середовища
    (2021) Кузнєцова, І. О.; Гаркович, О. Л.; Кондратенко, І. П.
  • Документ
    Роль екологічної освіти у підготовці кадрів технічного профілю
    (2022) Мадані, М. М.; Шевченко, Р. І.; Кондратенко, І. П.
  • Документ
    Сучасні заходи очищення стічних вод хлібопекарської промисловості
    (2020) Кондратенко, І. П.; Гаркович, О. Л.
    До рідких виробничих відходів хлібопекарської промисловості відносять стічні води, які утворюються на стадії виробництва хлібопекарської продукції. За витратами води на одиницю виробленої продукції харчова промисловість, у тому числі і хлібопекарська, займає одне з перших місць серед галузей народного господарства.
  • Документ
    Сучасні підходи в організації екологічної освіти
    (2020) Кондратенко, І. П.; Гаркович, О. Л.
  • Документ
    Технології поводження з відходами харчових виробництв
    (2014) Крусір, Г. В.; Шевченко, Р. І.; Русєва, Я. П.; Кондратенко, І. П.; Крайнов, І. П.
    У навчальному посібнику розглянуто наукові методики визначення кількісних і якісних показників утворення, використання і витрати вторинних сировинних ресурсів на виробництво продукції. Мета посібника - дослідити, узагальнити і довести до широкого кола вчених і практиків проблеми еколого-економічної ефективності переробки вторинних сировинних ресурсів харчової та переробної промисловості, а також проблеми впливу їх на навколишнє природне середовище.
  • Документ
    Управління впливом хлібопекарських підприємств на компоненти довкілля
    (2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.
  • Документ
    Управління впливом хлібопекарських підприємств на компоненти довкілля
    (2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок