Перегляд за Автор "Кондратенко, І. П."
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ87896 Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів(2014) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Думбрава, А. А.Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів, що включає підготовку екстракту досліджуваного зразка, внесення в отриманий екстракт тест-організмів, інкубацію тест-організмів і наступний підрахунок чисельності особин, що вижили, який відрізняється тим, що одночасно готують водний розчин ацетонового екстракту і водний розчин досліджуваного зразка, в кожний екстракт вносять рачки Daphnia magna Straus (попередньо промитих водопровідною потім дистильованою водою і підсушених на фільтрувальному папері), а оцінку безпеки продукту визначають за відсотком тест-організмів, що вижили в обох екстрактах досліджуваного зразка.
- ДокументАналіз екологічної безпеки способу зниження концентрації оксидів нітрогену у газових викидах хлібопекарських підприємств(2018) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.Метою цієї роботи є визначення залежності викидів газів NOx у відпрацьованих газах на хлібопекарських підприємствах від завантаження поду печі та їх мінімізація.
- ДокументВплив стоків харчової промисловості на екологічну безпеку природних вод(2022) Мадані, М. М.; Гаркович, О. Л.; Кондратенко, І. П.
- ДокументДискусія як метод набуття здобувачами вищої освіти компетентністних і соціальних навичок(2020) Гаркович, О. Л.; Мадані, М. М.; Кузнецова, І. О.; Кондратенко, І. П.
- ДокументМоделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля(2019) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Лобоцька, Л. Л.Метою даної роботи є моделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля.
- ДокументПрогнозування впливу хлібопекарних підприємств на навколишнє середовище(2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.На кафедрі екології і природоохоронних технологій проводиться розробка способів зменшення негативного впливу хлібопекарського виробництва на компоненти навколишнього середовища.
- ДокументПроектний підхід як метод створення ефективного розвиваючого освітнього середовища(2021) Кузнєцова, І. О.; Гаркович, О. Л.; Кондратенко, І. П.
- ДокументРоль екологічної освіти у підготовці кадрів технічного профілю(2022) Мадані, М. М.; Шевченко, Р. І.; Кондратенко, І. П.
- ДокументСучасні заходи очищення стічних вод хлібопекарської промисловості(2020) Кондратенко, І. П.; Гаркович, О. Л.До рідких виробничих відходів хлібопекарської промисловості відносять стічні води, які утворюються на стадії виробництва хлібопекарської продукції. За витратами води на одиницю виробленої продукції харчова промисловість, у тому числі і хлібопекарська, займає одне з перших місць серед галузей народного господарства.
- ДокументСучасні підходи в організації екологічної освіти(2020) Кондратенко, І. П.; Гаркович, О. Л.
- ДокументТехнології поводження з відходами харчових виробництв(2014) Крусір, Г. В.; Шевченко, Р. І.; Русєва, Я. П.; Кондратенко, І. П.; Крайнов, І. П.У навчальному посібнику розглянуто наукові методики визначення кількісних і якісних показників утворення, використання і витрати вторинних сировинних ресурсів на виробництво продукції. Мета посібника - дослідити, узагальнити і довести до широкого кола вчених і практиків проблеми еколого-економічної ефективності переробки вторинних сировинних ресурсів харчової та переробної промисловості, а також проблеми впливу їх на навколишнє природне середовище.
- ДокументУправління впливом хлібопекарських підприємств на компоненти довкілля(2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.
- ДокументУправління впливом хлібопекарських підприємств на компоненти довкілля(2017) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.