Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коміна, Юлія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Кваліфікаційна робота бакалавра
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Коміна, Юлія
    Сьогодні ми бачимо активний ріст підприємств ресторанної галузі у курортних зонах міста, в першу чергу у Приморському р-ні м. Одеси. Моніторинг ресторанного ринку даного району свідчить, що діючі підприємства харчування, не можуть повною мірою задовольнити потреби всіх відпочиваючих у цей період часу. У зв'язку із чим, є великі перспективи для розвитку ресторанної галузі у Приморському р-ні м. Одеси. Проведений аналіз ресторанного ринку м. Одеси свідчить про ріст інтересу у городян і гостей міста до тематичних закладів з національною кухнею. Цей факт вказує на доцільність будівництва у м. Одеса кафе міланської кухні з винним баром у Приморському р-ні м. Одеси. Такий заклад буде цікавий для відвідувачів і конкурентоспроможний серед інших ресторанів. Позитивним фактором успішного розвитку кафе міланської кухні з винним баром є виграшне місце розташування – у місті відпочинку одеситів та гостей міста, на вул. Маловського біля Дюковського парку. Дюківський парк— парк в Одесі, розташований вздовж вулиці Балковської на схилі Водяної балки на слобідській стороні. Один з найстаріших парків Одеси. Зараз він активно реконструюються. Це по-одеському колоритне, живописне місце, де залюбки відпочивають місцеві мешканці та сподобається гостям міста. Ми вважаємо це вдалим місцем розташування для нового закладу - кафе міланської кухні на 71 місце кухні з винним баром на 23 місця. У кафе буде застосовано метод обслуговуванням офіціантами й барменом у винному барі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок