Перегляд за Автор "Кольчак Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДо обґрунтування підготовки води для виробництва збродженого бурякового напою на основі комбучі(2022) Кольчак Д.; Безусов А. Т.; Стрікаленко Т. В.Для виробництва збродженого бурякового напою запропоновано комбучі (kombucha), що є біологічним об'єктом, симбіозом, який виник у природних умовах та ви користовується, як свідчать китайські джерела, як очищуючий та енергетичний напій ще з 200 років до н. е. Комбуча – джерело пробіотиків і антиоксидантів, відноситься до фер ментованих продуктів, корисних для людини і здатних підтримувати здорову мікрофлору кишківника, має антибактеріальну дію тощо.