Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кольчак, В. О."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання побічних продуктів переробки винограду у виробництві дріжджових кексів
    (2017) Тортіка, Н. М.; Кольчак, В. О.
    Проведена робота по вивченню впливу порошку з виноградних вичавків на властивості напівфабрикатів і якість дріжджових кексів, виготовлених з 10% борошна зі шроту льону, використання якого призводить до зниження інтенсивності бродіння тіста.
  • Документ
    Використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів
    (2017) Тортіка, Н. М.; Ніколаєва, Ю. В.; Кольчак, В. О.
    В данній роботі було розглянуто використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів.
  • Документ
    Перспективи використання продуктів переробки винограду для підвищення якості кексів зі шротом льону
    (2017) Кольчак, В. О.; Тортіка, Н. М.
    Використання продуктів переробки винограду при виготовленні кексів на дріжджах з 15 % борошна зі шроту льону дозволяє поліпшити їх якість, хар-чову цінність та отримати вироби з оригінальними органолептичними властивостями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок