Перегляд за Автор "Кольчак, В. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання побічних продуктів переробки винограду у виробництві дріжджових кексів(2017) Тортіка, Н. М.; Кольчак, В. О.Проведена робота по вивченню впливу порошку з виноградних вичавків на властивості напівфабрикатів і якість дріжджових кексів, виготовлених з 10% борошна зі шроту льону, використання якого призводить до зниження інтенсивності бродіння тіста.
- ДокументВикористання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів(2017) Тортіка, Н. М.; Ніколаєва, Ю. В.; Кольчак, В. О.В данній роботі було розглянуто використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів.
- ДокументПерспективи використання продуктів переробки винограду для підвищення якості кексів зі шротом льону(2017) Кольчак, В. О.; Тортіка, Н. М.Використання продуктів переробки винограду при виготовленні кексів на дріжджах з 15 % борошна зі шроту льону дозволяє поліпшити їх якість, хар-чову цінність та отримати вироби з оригінальними органолептичними властивостями.