Перегляд за Автор "Колесник, В. І."
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив меж раціональної поведінки споживача на просування товару(2021) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.
- ДокументВплив утилізації та вторинної переробки харчових продуктів на стан навколишнього середовища(2020) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.Постійний моніторинг якості та рівня забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів, потребує створення нормативної та методологічної бази, підготовки висококваліфікованих спеціалістів, розробки економічного супроводження цих заходів.
- ДокументВіртуальний споживач. Людина чи модель?(2017) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.; Шурко, І. М.Використання моделі "віртуального споживача" – прогресивний метод аналізу поведінки потенційних покупців.
- ДокументДеякі аспекти вдосконалення проведення онлайн-занять з економічних дисциплін(2022) Колесник, В. І.
- ДокументЕкономіко-екологічне моделювання техногенного впливу на регіональні екосистеми(2016) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.Метод економічного моделювання техногенного впливу базується на інтегральній економічній оцінці соціально-екологічної шкоди, нанесеної конкретному регіону.
- ДокументЗмiни в сучаснiй освітi(2019) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.Принципово змінюється структура та соціальні ролі учасників різних рівнів освіти, її соціальні функції, змінюється сама парадигма освіти. В системі ринкових відносин освіта виступає як послуга. Тому вища школа перетворилася на один із сегментів ринкової економіки. В умовах зростаючої конкуренції бізнес активно диктує системі освіти свої вимоги.
- ДокументКонкурентоспроможність технологічних інновацій на ринку рідкісних газів(2018) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.Інноваційна політика будь-якого підприємства спрямована на його довгострокове існування, отримання прибутку і задоволення запитів і потреб, що постійно міняються. Важливість такої політики полягає в ухваленні правильного управлінського рішення в інноваційній діяльності з метою забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства на внутрішньому і зовнішньому ринках.
- ДокументОсновні тенденції змін у викладанні економічних дисциплін бізнес-спрямування у поточному навчальному році(2020) Колесник, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.
- ДокументОсобливості формування бізнес-ідеї для початківців у малому бізнесі в Україні(2017) Колесник, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.У статті розглядаються особливості висунення підприємницької ідеї для початківців у малому бізнесі, значна частина яких не має достатнього стартового капіталу.
- ДокументПривабливість харчового бізнесу в Україні(ОНАХТ, 2017) Басюркіна, Н. Й.; Бровкіна, Ю. О.; Вігуржинська, С. Ю.; Каламан, О. Б.; Карпінська, Г. В.; Колесник, В. І.; Константинова, Т. В.; Крупіна, С. В.; Лайко, О. І.; Поплавська, С. О.; Сорокіна, А. Г.; Свистун, Т. В.; Тортіка, Л. Л.; Трішин, Ф. А.; Хмура, О. Г.; Черкаський, А. В.; Шалений, В. А.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання забезпечення привабливості харчового бізнесу України в економічному, технічному, соціально- психологічному, інтелектуальному, регіональному аспектах. Показано, що потрібен постійний моніторинг і прогнозування кон'юнктури ринку харчових продуктів, агропродовольчої сировини, ринку послуг громадського харчування і торгівлі харчовими продуктами, вивчення всіх форм розвитку харчового бізнесу - від малих підприємств до величезних агропромислових формувань, торгівельних мереж або готельно-ресторанних комплексів. Розкрито організаційно-економічні аспекти привабливості харчових і аграрних виробництв, ресторанного бізнесу і торгівлі харчовими продуктами в Україні. Висвітлено суть інноваційних підходів до автоматизації управління бізнес-процесами в АПК. Досліджено інвестиційний розвиток Українського Причорномор’я та діяльність малих підприємств Одеського регіону. Вважаємо, що дана монографія спонукатиме державних діячів до прийняття розумних виважених рішень в державній агропродовольчій політиці, а українську молодь - до важливості ставлення до їжі, проблем продовольчого забезпечення і розвитку харчового бізнесу в Україні. Монографія підготовлена за результатами наукових досліджень, проведених згідно плану наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій. Вона спрямована на теоретичне осмислення проблем розвитку харчового бізнесу, як основи забезпечення продовольчої безпеки та розвитку майбутніх поколінь українців. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
- ДокументПро зарубіжний досвід у розвитку малого і середнього бізнесу(2016) Колесник, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.
- ДокументПроблеми мотивації персоналу в умовах карантинних обмежень(2020) Колесник, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.
- ДокументПровідні напрямки розвитку галузей у контексті підняття економіки України(2022) Немченко, В. В.; Колесник, В. І.
- ДокументПідвищення ефективності навчання майбутніх підприємців за рахунок використання інтерактивних методів на практичних заняттях(2018) Колесник, В. І.На даний час інтерактивні методи навчання знаходять все більш широке застосування в учбовому процесі, оскільки істотно підвищують його ефективність, причому не тільки на лекціях, але і на практичних заняттях.
- ДокументСпоживчі інновації, орієнтовані на бренд(2018) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.У нинішніх умовах розвитку економіки інновації стають невід'ємною частиною науково-технічного прогресу і бізнесу в цілому.
- ДокументЦифровізація в освіті(2021) Вігуржинська, С. Ю.; Колесник, В. І.
- ДокументШляхи реформування системи стимулювання праці персоналу промислових підприємств в кризових умовах(2021) Колесник, В. І.; Немченко, Г. В.