Перегляд за Автор "Козак, В. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ24607 Склад цукрового печива(2007) Козлов, Г. Ф.; Козак, В. М.Склад цукрового печива, що містить цукор, інвертований сироп, маргарин, пшеничне борошно першого ґатунку, вуглекислий амоній, харчову соду, сіль та білково-крохмальну добавку, який відрізняється тим, що додатково містить ванільну пудру, а як білково-крохмальну добавку містить борошно пивної дробини та соняшникової макухи.
- ДокументУдосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості(ОНАХТ, 2009) Козак, В. М.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. Дисертація присвячена удосконаленню технології і розширенню асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості. Встановлено, що з точки зору збагачення продукції доцільно вносити борошно з пивної дробини та борошно з макухи соняшникової у кількості 5 % і 3 % відповідно. Саме такий вміст добавок обумовлює можливість 100 г цукрового печива на 12 % задовольнити добову потребу людини у білку. Сукупність результатів теоретичних і експериментальних досліджень дозволила сформулювати доцільність використання борошна з пивної дробини та борошна з макухи соняшникової у виробництві цукрового печива. Встановлено, що введення добавок до рецептури не скорочує періоду зберігання виробів, підвищує їх біологічну цінність, таким чином, дозволяє одержати високоякісну продукцію. Оптимізована рецептура цукрового печива з сумісним використанням борошна з пивної дробини та борошна з макухи соняшникової. Запропоновано використання центробіжного вихрового змішування компонентів рецептури, що дозволить виключити попереднє змішування інгредієнтів і приготування емульсії. На продукцію розроблено проект нормативної документації: рецептури, технічні умови та технологічні інструкції. Промислова апробація в умовах підприємства ВАТ «Одеський коровай» підтвердила можливість використання запропонованих технологій.