Перегляд за Автор "Кожухар, С. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення безпечності і якості консервованої рибної продукції у томатному соусі(2019) Данилова, О. І.; Верхівкер, Я. Г.; Кожухар, С. В.Асортимент консервованої рибної продукції у томатному соусі, наявний в торгівельних мережах України, включає майже 30 найменувань. Основними виробниками є «Аквамарин», «KAIJA», «Riga Gold», «Морской пролив», Fishmarine. У відповідності до критеріїв якості, визначених Комісією Codex Alimentarius (САС) стандартом FAO CODEX STAN 119, який поширюється на консервовану продукцію з риби продукт не повинен містити будь-які речовини, включаючи похідні мікроорганізмів, в обсягах, що становлять загрозу здоров'ю людини. Крім того, в консервах нормується вміст гістаміну - до 20 мг/100 г продукту. При маркуванні обов’язковим є наведення описових характеристик, щоб не вводити споживача в оману. Визначення безпечності на основі отриманих даних задовольняє сучасним вимогам, а якість консервованої продукції може бути кращою, якщо виробники будуть дотримуватися міжнародних вимог, що дозволить підвищити конкурентоспроможність вітчизняних виробників та відкриє можливості до експорту продукції.
- ДокументОцінювання якості та безпечності консервів рибних в томатному соусі(2019) Кожухар, С. В.Мета даної роботи - вивчення асортименту консервів рибних у томатному соусі, наявному в торгівельній мережі України, проведення товарознавчої оцінки, а також з’ясування особливостей законодавчої та нормативної оцінки безпечності такої продукції.