Перегляд за Автор "Кожухар, В. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології енобарвника з вторинної сировини консервного виробництва(ОТІХП, 1993) Кожухар, В. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів. У дисертаційній роботі розроблено принципово нову технологію високоякісного енобарвника з вичавок винограду темних сортів з використанням гідроакустичного та мембраного процесів. Запропонована технологія дає можливість забезпечити утилізацію вторинної сировини - виноградної вичавки - та відрізняється екологічною чистотою та економічністю. Розроблено технологічну схему виробництва харчового енобарвника, а також затверджено нормативно- технічну документацію.