Перегляд за Автор "Ковтун, Олена Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології фаршевого напівфабрикату при виробництві рибних пресервів(ОНТУ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2022) Ковтун, Олена ВіталіївнаКваліфікаційна робота містить дослідження, спрямовані на обґрунтування технологію і склад фаршевого напівфабрикату з сировини товарного рибництва для виробництва пресервів з додаванням компонентів рослинного походження; встановлення закономірності впливу внесених добавок на показники якості готових виробів (фізико - хімічні та реологічні показники, органолептичну оцінку) і харчову цінність (масова частка білка, харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин); обґрунтовання введення в рецептуру горохової, рисової, кукурудзяної і гречаної муки. Кваліфікаційну роботу представлено на 99 аркушах; складається з анотації, вступу, 5 розділів, додатків. Робота містить 26 таблиць, 10 рисунків, список літератури з 99 джерел.