Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ковтун, Олена Віталіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології фаршевого напівфабрикату при виробництві рибних пресервів
    (ОНТУ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2022) Ковтун, Олена Віталіївна
    Кваліфікаційна робота містить дослідження, спрямовані на обґрунтування технологію і склад фаршевого напівфабрикату з сировини товарного рибництва для виробництва пресервів з додаванням компонентів рослинного походження; встановлення закономірності впливу внесених добавок на показники якості готових виробів (фізико - хімічні та реологічні показники, органолептичну оцінку) і харчову цінність (масова частка білка, харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин); обґрунтовання введення в рецептуру горохової, рисової, кукурудзяної і гречаної муки. Кваліфікаційну роботу представлено на 99 аркушах; складається з анотації, вступу, 5 розділів, додатків. Робота містить 26 таблиць, 10 рисунків, список літератури з 99 джерел.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок