Перегляд за Автор "Ковтун, А. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЛабораторний помел – як метод ефективного управління якістю готової продукції на борошномельних заводах(2023) Жигунов, Д. О.; Шпаковська, С. О.; Ковтун, А. В.; Чабанюк І. В.В роботі розглянуто лабораторний помел як метод управління якістю готової продукції, надано характеристику різних типів млинових агрегатів.
- ДокументОсобливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів(2018) Ковтун, А. В.; Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.Населення сьогодні все більше стикається з проблемою незбалансованого харчування та споживанням рафінованих харчових продуктів серед яких одними з найпопулярніших є формовані картопляні чіпси. Тому актуальним є зниження енергетичної цінності цього виду продукту шляхом удосконалення рецептурного складу.
- ДокументОсобливості підготовки зерна пшениці до сортового помелу у сучасних умовах(2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Ковтун, А. В.
- ДокументОцінка стабільності показників якості помельної партії на ТОВ «База МТЗ-АПК»(2023) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Ковтун, А. В.Розглянуто питання оцінки стабільності показників якості помельної партії зерна на борошномельному заводі ТОВ «БАЗА МТЗ-АПК».