Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ковтун, А. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Лабораторний помел – як метод ефективного управління якістю готової продукції на борошномельних заводах
    (2023) Жигунов, Д. О.; Шпаковська, С. О.; Ковтун, А. В.; Чабанюк І. В.
    В роботі розглянуто лабораторний помел як метод управління якістю готової продукції, надано характеристику різних типів млинових агрегатів.
  • Документ
    Особливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів
    (2018) Ковтун, А. В.; Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.
    Населення сьогодні все більше стикається з проблемою незбалансованого харчування та споживанням рафінованих харчових продуктів серед яких одними з найпопулярніших є формовані картопляні чіпси. Тому актуальним є зниження енергетичної цінності цього виду продукту шляхом удосконалення рецептурного складу.
  • Документ
    Особливості підготовки зерна пшениці до сортового помелу у сучасних умовах
    (2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Ковтун, А. В.
  • Документ
    Оцінка стабільності показників якості помельної партії на ТОВ «База МТЗ-АПК»
    (2023) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Ковтун, А. В.
    Розглянуто питання оцінки стабільності показників якості помельної партії зерна на борошномельному заводі ТОВ «БАЗА МТЗ-АПК».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок