Перегляд за Автор "Ковпак, Ю. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ67174 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба(2012) Пшенишнюк, Г. Ф.; Ковпак, Ю. С.Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба, що включає змішування житнього борошна та води, введення бродильного компонента і наступне зброджування суміші, який відрізняється тим, що змішування житнього борошна з водою здійснюють до досягнення вологості 48–52 %, як бродильний компонент використовують пророщене дисперговане зерно пшениці або жита, або гідротермічнооброблене дисперговане зерно пшениці або жита, а зброджування суміші проводять при температурі 25–32 °C до досягнення кислотності 12–16 град.