Перегляд за Автор "Ковбасюк, К. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезопасность и качество натурального кофе(2017) Ковбасюк, К. С.На данный момент в Украине качество и безопасность кофе регламентируется ГОСТом 6805-97Кофе натуральный жаренный в зернах. Кофейные зерна быстро впитывают влагу и посторонние запахи, а также подвержены активному окислению на воздухе, поэтому оценку безопасности и качества кофе начинают с поверхностного осмотра упаковки.
- ДокументДослідження засобів створення рівномірного температурного поля в охолодженому об’єкті абсорбційного холодльного агрегату сезонного типу(2020) Ковбасюк, К. С.; Суббота, І. В.; Селіванов, А. П.
- ДокументСпорт як складова активізації здорового способу життя(2022) Ковбасюк, К. С.Поєднання спорту з дотриманням студентами основних компонентів здорового способу життя сприяє вихованню і розвитку всебічно розвинутої особистості.