Перегляд за Автор "Ковбаса, В. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсів(2015) Коваленко, О. А.; Ковбаса, В. М.; Радзієвська, І. Г.Одним з важливих чинників у технології виробництва чіпсів є використання рослинної олії, від чого значною мірою залежить харчова цінність даного продукту і термін його зберігання.
- ДокументОсобливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів(2018) Ковтун, А. В.; Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.Населення сьогодні все більше стикається з проблемою незбалансованого харчування та споживанням рафінованих харчових продуктів серед яких одними з найпопулярніших є формовані картопляні чіпси. Тому актуальним є зниження енергетичної цінності цього виду продукту шляхом удосконалення рецептурного складу.
- ДокументРозроблення рецептур концентратів киселів та напоїв миттєвого приготування на основі екструдованих видів крохмалю(2015) Пічкур, В. Я.; Ковбаса, В. М.Досліджено заміну в рецептурному складі концентратів солодких страв нативного крохмалю на екструдовані картопляний і тапіоковий з метою уникнення теплової обробки при приготуванні готової страви, що дасть можливість фортифікувати кисіль вітамінами та іншими термічно нестійкими біологічно активними компонентами.
- ДокументСистема технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти(Одеська національна академія харчових технологій, 2015) Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.Мета роботи – підвищення ефективності зберігання зерна і використання його природного поживного та енергетичного потенціалу та продуктивності транспортно-технологічних операцій шляхом створення системи технологій післязбиральної обробки і сушіння зерна та його переробки в оздоровчі хлібобулочні, харчові і високопродуктивні кормові продукти. Концепція роботи полягає у застосуванні системного підходу до вирішення проблем удосконалення технологій післязбиральної обробки, сушіння і зберігання зерна та його подальшої переробки в хлібобулочні, харчові і кормові продукти на основі застосування принципів ефективного використання енергій і розвитку методології оцінки ефективності та збільшення продуктивності транспортно-технологічних потоків і процесів в екологічно чистих і вибухобезпечних умовах.