Перегляд за Автор "Коваленко Н. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТренди у приготуванні кавових напоїв(2022) Капеліста О.; Коваленко Н. О.Приготування кави можна урізноманітнювати та обновлювати як завгодно, залежно від уподобань аудиторії та власних. Даний дослід показав можливості розвитку та закріплення кавової культури. Впровадження трендів та новинок допомагає барам залишатись «на плаву» та йти в ногу з часом, що відкриває можливості для нового прибутку, гостей та розвитк
- ДокументФудперінг в барі(2022) Аксьонова Г.О.; Коваленко Н. О.На сьогодні відвідувачі знаходяться в постійному пошуку пар, де напій та страва поєднується бездоганно, тому дотримання правил фудперінгу допоможе закладу вийти на новий рівень обслуговування, а персоналу – ефективніше орієнтуватися в асортименті та допомагати гостям з вибором страви або напою. Сьогодні пошук нових поєднань смаків змушує рестораторів та їхніх гостей до експериментів, до спроб поєднувати незвичайне і рекомендувати найкраще. Такий підхід до складання і взаємодії меню кухні та бару сприяє більшому задоволенню потреб споживачів та популяризує сам заклад.