Перегляд за Автор "Коваленко Н. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування інновацій для приготування гарячих напоїв на основи кави(2022) Радченко Ю. Д.; Коваленко Н. О.; Соколова В. І.; Соколова Т. І.Актуальність дослідження зумовлена тим, що кавова промисловість постійно розвивається. Кавомани та виробники постійно знаходять нові способи споживання та продажу цього популярного напою. Нові ідеї щороку стимулюють нові тенденції, і може бути складно встигати за популярним. Проблематика доповіді підіймається у багатьох статтях, бо кава культивується з давніх часів і займає важливе місце традиціях багатьох культур світу. Кава - дуже поширений напій, має складний хімічний склад. Є три основні сорти кави - мокко, арабіка та робуста.
- ДокументСтворення попиту на продукцію бару. Роль бармена в барі(2022) Бороденкова Є. О.; Коваленко Н. О.Якщо бар не працює належним чином з точки зору функціональності – неважливо, наскільки він прекрасний, він ніколи не буде успішним. Однак на первинні емоції відвіду вача і його бажання повернутися до закладу впливають давно відомі методи залучення клієнтів. Хороший дизайн інтер’єру може зробити для ресторану не менше, ніж хороша їжа і напої, які в ньому подаються. Покращення іміджу бару, створення у відвідувачів відповідного настрою, підвищення рівня привабливості закладу для гостей міста шляхом втілення в його внутрішньому інтер’єрі сучасних та інноваційних рішень із застосуванням різноманітних прийомів креативного оформлення, освітлення та забарвлення-все впливає на його популярність серед відвідувачів.
- ДокументТренди у приготуванні кавових напоїв(2022) Капеліста О.; Коваленко Н. О.Приготування кави можна урізноманітнювати та обновлювати як завгодно, залежно від уподобань аудиторії та власних. Даний дослід показав можливості розвитку та закріплення кавової культури. Впровадження трендів та новинок допомагає барам залишатись «на плаву» та йти в ногу з часом, що відкриває можливості для нового прибутку, гостей та розвитк
- ДокументФудперінг в барі(2022) Аксьонова Г.О.; Коваленко Н. О.На сьогодні відвідувачі знаходяться в постійному пошуку пар, де напій та страва поєднується бездоганно, тому дотримання правил фудперінгу допоможе закладу вийти на новий рівень обслуговування, а персоналу – ефективніше орієнтуватися в асортименті та допомагати гостям з вибором страви або напою. Сьогодні пошук нових поєднань смаків змушує рестораторів та їхніх гостей до експериментів, до спроб поєднувати незвичайне і рекомендувати найкраще. Такий підхід до складання і взаємодії меню кухні та бару сприяє більшому задоволенню потреб споживачів та популяризує сам заклад.
- ДокументІнноваційні концепції в готельному бізнесі на прикладі капсульних готелів(2022) Коваленко Н. О.; Кожевнікова В.О.. Капсульні готелі – це тип готелів економ-класу, де гості зупиняються в невеликих приватних кімнатах, які нагадують капсули. Капсульні готелі стають популярним варіантом проживання для мандрівників, які шукають доступне та зручне місце для проживання. Капсульні готелі пропонують різноманітні переваги порівняно з тра диційними хостелами, включаючи конфіденційність, комфорт та безпеку. Капсульні готелі зазвичай розташовані у великих містах, поблизу аеропортів або залізничних вокзалів. Це робить їх ідеальними для мандрівників, яким потрібно зупинитися на одну-дві ночі. Наре шті, капсульні готелі пропонують гостям вищий рівень безпеки, ніж більшість хостелів. Ка псульні готелі, як правило, мають доступ із ключ-карткою, камери безпеки та цілодобовий персонал, який може допомогти гостям у будь-яких потребах. Капсульні готелі пропонують мандрівникам унікальне проживання, яке є зручним і комфортним.