Перегляд за Автор "Кишенко, О. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМорозиво як продукт здорового харчування(2017) Кишенко, О. О.Морозиво відноситься до групи молочних десертів, які мають високу харчову цінність та користуються широким попитом у споживачів. В літній період морозиво набуває особливої популярності серед дітей та дорослих, тому тема про здоровий спосіб життя та користь морозива йдуть поряд.
- ДокументПроблеми повноти маркування плодово-ягідного морозива(2016) Кишенко, О. О.Для точної iдентифiкацiї конкретного виду морозива головним фактором являється правильна назва морозива. Згiдно з вимогами ДСТУ 4518:2008 «Продукти харчовi. Маркування для споживачiв. Загальнi правила» назва морозива складається iз загальної i власної назви, вона має бути зрозумiлою для споживача, конкретною та правдивою. Назва має характеризувати морозиво, розкривати його природу, походження, давати змогу вiдрiзняти даний продукт вiд iнших.