Перегляд за Автор "Каруцяк Микола Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект сосисочної у с.м.т. Саврань Одеської обл.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Каруцяк Микола СергійовичАктуальність теми. Завданням на дипломний проект передбачено проектування сосисочної у с.м.т. Саврань Одеської області. Такий заклад ресторанного господарства, має значний попит у населення. Зараз з’являється необхідність дати населенню послуги з харчування середньої та нижньої цінової категорії, але при цьому у споживачів зросли вимоги до якості сервісу та асортименту. Тому закусочні приділяють увагу комфортним умовам для споживачів, одночасно надаючи обмежений асортимент продукції. Маркетингові дослідження показали, що діючі в цьому населеному пункті підприємства ресторанного господарства не можуть повною мірою задовольнити існуючий на даному ринку попит, і є реальна потреба в закусочній з відповідними рівнем сервісу, якістю обслуговування й невисокими цінами. Метою дипломного проекту є проект сосисочної у с.м.т. Саврань Одеської області. Для досягнення поставленої мети визначені наступні завдання: - розглянути характеристику сосисочної; - скласти техніко-економічне обґрунтування проекту; - розробити концепцію підприємства й моделювання виробничих і технологічних процесів; - скласти меню і розробити виробничу програму підприємства; - розрахувати сировинну відомість, виробничі цехи закладу, кількість обладнання, чисельності персоналу та площі цехів; - зробити проектування торгівельних та допоміжних приміщень; - забезпечити охорону праці та цивільний захист на підприємств; - розрахувати показники економічної ефективності проекту й встановити термін його окупності.