Перегляд за Автор "Картелян, І. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ75673 Склад для виробництва булочки «До сніданку» із заморожених напівфабрикатів(2012) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
- Документ76495 Склад для виробництва булочки «Корисної» із заморожених напівфабрикатів(2013) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, який містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
- Документ76497 Склад для виробництва булочки «Бутербродної» із заморожених напівфабрикатів(2013) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що він додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, молоко.