Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Карацуба, Г. С."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    36071 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Карацуба, Г. С.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого сорту, крохмаль картопляний, цукор, есенцію, альбумін сухий і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить емульгатор пастоподібний Dimodan.
  • Документ
    36082 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Карацуба, Г. С.; Котузаки, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор, меланж, масло вершкове, какао, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мікрокристалічну целюлозу, пастоподібний емульгатор Dimodan і воду.
  • Документ
    37681 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Карацуба, Г. С.; Котузаки, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого гатунку, цукор, меланж, картопляний крохмаль та есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мікрокристалічну целюлозу, пастоподібний емульгатор Dimodan і воду.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок