Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Калашнікова, Ірина Олексіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Тема: «Проект реконструкції дієтичної їдальні при санаторії "Салют" у м.Одеса шляхом впровадження спеціалізованого раціону харчування із урахуванням релігійної конфесії »
    (ОНАХТ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Калашнікова, Ірина Олексіївна
    Актуальність теми. У зв'язку із широким використанням радіоактивних ізотопів у різних галузях техніки, промисловості й науки виникають питання радіоактивного забруднення зовнішнього середовища: повітря, води, ґрунту, рослинності, а отже, і харчових продуктів. Тому що людина невіддільна від навколишнього середовища й перебуває у взаємозв'язку із природою, радіо-активні речовини з повітрям, водою і їжею попадають й у його організм. Існує три шляхи надходження радіоактивних речовин в організм: при вдихання повітря, забрудненого радіоактивними речовинами, через заражену їжу або воду, через шкіру, а також при зараженні відкритих ран. Метою дипломного проекту є розгляд питань сучасної концепції радіозахисного харчування, вивчення способів виведення з організму й профілактика накопичування радіоактивних речовин, а також розробка та впровадження спеціалізованих страв та виробів з радіопротекторної дії у раціон харчування санаторію ""Салют"" м. Одеси. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - розробити спеціалізоване меню, ураховуючи сучасні рекомендації щодо радіопротекторних властивостей рослинной сировни для виготовлення страв з радіозахісними властивостями ; - розробити спеціалізовані борошняні вироби із використанням сировини хімічний склад вмистить речовини з радіопроекторними властивостями ; - скласти виробничу програму закладу і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проекту й встановити термін окупності проекту

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок