Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "КАНДИБОЛОЦЬКА, Елизавета"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИРОБНИЦТВА ЛИМОННО-ІМБИРНОГО ДЖЕМУ
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) КАНДИБОЛОЦЬКА, Елизавета
    Дипломна робота присвячена аналізу небезпечних чинників виробництва лимонно-імбирного джему та вдосконалення рецептури композиції суміші з лимону та імбиру. В роботі проаналізований ринок концентрованих фруктових консервів, які реалізуються у торгових мережах міста Одеса. До даної категорії консервів відносять джеми, які виготовляють з різноманітної рослинної сировини. Для лікування та профілактики респіраторних захворювань рекомендовано вживати лимони та імбир, як моно продукти так і у вигляді концентрованих фруктових консервів або складників багатокомпонентних харчових продуктів. Проведений інформаційний пошук за літературними даними з питань хімічного складу даної рослинної сировини, показав актуальність, вдосконалення рецептури лимонно-імбирного джему з метою збільшення обсягів асортименту на основі підвищення його біологічної активності. Оптимізовано комплексний склад композиційної лимонно-імбирної суміші з максимальним значенням біологічної активності, враховуючи процеси антагонізму та синергізму взаємодії біологічно активних речовин складових даної рослинної сировини Розроблено НАССР-план виробництва лимонно- імбирного джему та проведена якісна оцінка і аналіз небезпечних чинників його виробництва.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок