Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Зяблова, Ю. С."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Органолептична оцінка ковбасних виробів
    (2017) Зяблова, Ю. С.
    Органолептика за допомогою сенсорних аналізаторів людини вивчає споживчі властивості продовольчих товарів і харчових інгредієнтів. Органолептичний аналіз харчових і смакових продуктів проводиться за допомогою дегустацій, тобто досліджень, здійснюваних за допомогою органів почуттів фахівця-дегустатора без застосування вимірювальних приладів.
  • Документ
    Оцінка відповідності маркування і пакування майонезів
    (2016) Зяблова, Ю. С.
    Перевiрка вiдповiдностi маркування здiйснюється за ДСТУ 4487:2005 «Майоне­зи. Загальнi технiчнi умови» та технiчним регламентом щодо правил маркування хар­чових продуктiв. Об'єктами дослiдження було обрано чотири зразки майонезiв столо­вих висококалорiйних провансаль з масовою часткою жиру 67 % наступних торгових марок: «Торчин», «Сонячна долина», «Українська зiрка», «Calve».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок