Перегляд за Автор "Зяблова, Ю. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОрганолептична оцінка ковбасних виробів(2017) Зяблова, Ю. С.Органолептика за допомогою сенсорних аналізаторів людини вивчає споживчі властивості продовольчих товарів і харчових інгредієнтів. Органолептичний аналіз харчових і смакових продуктів проводиться за допомогою дегустацій, тобто досліджень, здійснюваних за допомогою органів почуттів фахівця-дегустатора без застосування вимірювальних приладів.
- ДокументОцінка відповідності маркування і пакування майонезів(2016) Зяблова, Ю. С.Перевiрка вiдповiдностi маркування здiйснюється за ДСТУ 4487:2005 «Майонези. Загальнi технiчнi умови» та технiчним регламентом щодо правил маркування харчових продуктiв. Об'єктами дослiдження було обрано чотири зразки майонезiв столових висококалорiйних провансаль з масовою часткою жиру 67 % наступних торгових марок: «Торчин», «Сонячна долина», «Українська зiрка», «Calve».