Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Зюзько Катерина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології вина типа вермут білий за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Зюзько Катерина
    У роботі надані історія та сучасний стан виробництва, аналіз стану ринку, огляд нормативної документації, аналіз технології виробництва, експериментальна частина, розрахований інноваційний бюджет. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології білих вин типу вермут за допомогою методів сенсорного аналізу. Завданням кваліфікаційної роботи було визначити: профіль вина типу «Вермут» , які отримують найвищі оцінки під час дегустації; ефективні методології відбору, підготовки та моніторингу винних експертів для дегустації; встановити дескриптори вин типу «Вермут», які відзначені винними експертами; розробити рекомендації технологічних процесів для удосконалення технології вин типу «Вермут»; розрахувати інноваційний бюджет проєкту. Розроблено профіль вина типу «Вермут» , які отримують найвищі оцінки під час дегустації, ефективні методології відбору, підготовки та моніторингу винних експертів для дегустації,розробити рекомендації технологічних процесів для удосконалення технології білих вин типу «Вермут».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок