Перегляд за Автор "Зюзько Катерина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології вина типа вермут білий за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Зюзько КатеринаУ роботі надані історія та сучасний стан виробництва, аналіз стану ринку, огляд нормативної документації, аналіз технології виробництва, експериментальна частина, розрахований інноваційний бюджет. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології білих вин типу вермут за допомогою методів сенсорного аналізу. Завданням кваліфікаційної роботи було визначити: профіль вина типу «Вермут» , які отримують найвищі оцінки під час дегустації; ефективні методології відбору, підготовки та моніторингу винних експертів для дегустації; встановити дескриптори вин типу «Вермут», які відзначені винними експертами; розробити рекомендації технологічних процесів для удосконалення технології вин типу «Вермут»; розрахувати інноваційний бюджет проєкту. Розроблено профіль вина типу «Вермут» , які отримують найвищі оцінки під час дегустації, ефективні методології відбору, підготовки та моніторингу винних експертів для дегустації,розробити рекомендації технологічних процесів для удосконалення технології білих вин типу «Вермут».