Перегляд за Автор "Зубрицький, А. Б."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз зернового сектора Одеської області України(2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Зубрицький, А. Б.У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку зерновиробництва в Одеській області України та його значення. Вивчення зернового сектора дає можливості ефективного планування і будівництва підприємств галузі зберігання зерна, підвищення конкурентоспроможності зерновиробництва, а також перспективи його розвитку.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей зерна амаранту – запорука розробки ефективних технологічних рішень його обробки(2022) Зубрицький, А. Б.Особливістю цієї зернової культури є те, що в її хімічний склад, порівняно з традиційними злаками, входить достатньо велика кількість енергетично і біологічно цінних речовин, співвідношення і склад яких формує унікальні особливості і високі споживчі властивості продуктів переробки амаранту.