Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Золовська, О.В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Застосування самостійної роботи студентів при опрацюванні курсу дисципліни «Культура харчування»
    (2016) Золовська, О.В.
    Культура харчування відіграє значну роль у формуванні здорового, раціонального способу життя молоді та норм поведінки. Метою вивчення дисципліни "Культура харчування" є формування у студентів уявлення щодо культури та традицій харчування народів світу, а також шляхів задоволення їхніх потреб у харчуванні, правил етикету.
  • Документ
    Новітні технології виробництва молочно-рослинних десертів у закладах ресторанного господарства
    (2015) Золовська, О.В.; Тележенко, Л.М.
    Проведений комплекс теоретичних та експериментальних досліджень дозволив визначити направленість та підходи до розробки науково обґрунтованих технологій молочно-рослинних десертів профілактичного спрямування для людей з порушеним обміном речовин.
  • Документ
    Особливості складання робочих навчальних планів
    (2015) Тележенко, Л.М.; Золовська, О.В.
    Згідно з наказом Міністерства освіти України «Про затвердження Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах», закону України «Про вищу освіту» та на основі освітньо-професійної програми вищі навчальні заклади розробляють навчальний план і робочі навчальні програми дисциплін, які є нормативними документами вищого навчального закладу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок