Перегляд за Автор "Золовська, О.В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування самостійної роботи студентів при опрацюванні курсу дисципліни «Культура харчування»(2016) Золовська, О.В.Культура харчування відіграє значну роль у формуванні здорового, раціонального способу життя молоді та норм поведінки. Метою вивчення дисципліни "Культура харчування" є формування у студентів уявлення щодо культури та традицій харчування народів світу, а також шляхів задоволення їхніх потреб у харчуванні, правил етикету.
- ДокументНовітні технології виробництва молочно-рослинних десертів у закладах ресторанного господарства(2015) Золовська, О.В.; Тележенко, Л.М.Проведений комплекс теоретичних та експериментальних досліджень дозволив визначити направленість та підходи до розробки науково обґрунтованих технологій молочно-рослинних десертів профілактичного спрямування для людей з порушеним обміном речовин.
- ДокументОсобливості складання робочих навчальних планів(2015) Тележенко, Л.М.; Золовська, О.В.Згідно з наказом Міністерства освіти України «Про затвердження Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах», закону України «Про вищу освіту» та на основі освітньо-професійної програми вищі навчальні заклади розробляють навчальний план і робочі навчальні програми дисциплін, які є нормативними документами вищого навчального закладу.