Перегляд за Автор "Забравська, К. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОрганізація і методика обліку готової продукції та її реалізації на м’ясопереробних підприємствах(2018) Ощепков, О. П.; Забравська, К. О.Специфіка діяльності підприємств м'ясопереробної галузі полягає в тому, що технологічний процес виготовлення продукції достатньо складний і нетривалий, незавершене виробництво відсутнє, готова продукція має обмежений термін реалізації, тому залишки її мінімальні. Враховуючи вищезазначене, для ефективного функціонування і розвитку м'ясопереробних підприємств повинна бути досконала організація і методика обліку готової продукції та її реалізації, що обумовлює актуальність даної проблеми.