Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Забравська, К. О."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Організація і методика обліку готової продукції та її реалізації на м’ясопереробних підприємствах
    (2018) Ощепков, О. П.; Забравська, К. О.
    Специфіка діяльності підприємств м'ясопереробної галузі полягає в тому, що технологічний процес виготовлення продукції достатньо складний і нетривалий, незавершене виробництво відсутнє, готова продукція має обмежений термін реалізації, тому залишки її мінімальні. Враховуючи вищезазначене, для ефективного функціонування і розвитку м'ясопереробних підприємств повинна бути досконала організація і методика обліку готової продукції та її реалізації, що обумовлює актуальність даної проблеми.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок