Перегляд за Автор "Жовтяк, К. О."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезпека харчових продуктів і товарів для здорового способу життя суспільства(2018) Жовтяк, К. О.З продуктами харчування в організм людини можуть надходити значні кількості речовин, небезпечних для його здоров'я. Тому гостро стоять проблеми, пов'язані з підвищенням відповідальності за ефективність і об'єктивність контролю якості харчових продуктів, що гарантують їх безпеку для здоров'я споживача.
- ДокументЕксклюзивний готельний бізнес сьогодення в місті Одеса(2021) Жовтяк, К. О.
- ДокументПерспективи використання дистанційного навчання у вищих навчальних закладах(2022) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Жовтяк, К. О.
- ДокументПроблеми автоматизованих систем в готельній індустрії(2021) Жовтяк, К. О.
- ДокументРозробка технології сирних десертів для функціонального харчування(2019) Жовтяк, К. О.Мета даної роботи - розробка технології виробництва пудингу з кисломолочного сиру профілактичної спрямованості.
- ДокументСучасна інфраструктура готельних комплексів(2021) Жовтяк, К. О.; Тітомир, Л. А.До основних факторів, які мають безпосередній вплив на склад інфраструктури, експерти відносять насамперед розташування і тип готельного комплексу, оскільки залежно від того курортний це комплекс чи туристично-оздоровчий комплекс, і буде відрізнятися склад і потужність об’єктів інфраструктури.
- ДокументСучасні тенденції та розвиток готельного господарства в Україні(2020) Жовтяк, К. О.Готелі України змінили свій напрямок і характер відпочинку для мешканців і відображають готелі це у вигляді сучасного дизайну, високоякісного обслуговування споживачів, швидке реагування на проблеми які виникають під час проживання, інтер'єр приміщення оздоблюють оригінальними зручними меблями та сучасними аксесуарами для ванної кімнати, віталень.
- ДокументЯкі заклади ресторанного та готельного господарства відносяться до інноваційних закладів(2020) Жовтяк, К. О.В даній роботі проводиться аналіз закладів ресторанного та готельного господарства які за допомогою інноваційних процесів забезпечують підвищення технологічного рівня та конкурентоспроможність підприємств на ринку індустрії гостинності.