Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Жовтяк, К. О."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Безпека харчових продуктів і товарів для здорового способу життя суспільства
    (2018) Жовтяк, К. О.
    З продуктами харчування в організм людини можуть надходити значні кількості речовин, небезпечних для його здоров'я. Тому гостро стоять проблеми, пов'язані з підвищенням відповідальності за ефективність і об'єктивність контролю якості харчових продуктів, що гарантують їх безпеку для здоров'я споживача.
  • Документ
    Ексклюзивний готельний бізнес сьогодення в місті Одеса
    (2021) Жовтяк, К. О.
  • Документ
    Перспективи використання дистанційного навчання у вищих навчальних закладах
    (2022) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Жовтяк, К. О.
  • Документ
    Проблеми автоматизованих систем в готельній індустрії
    (2021) Жовтяк, К. О.
  • Документ
    Розробка технології сирних десертів для функціонального харчування
    (2019) Жовтяк, К. О.
    Мета даної роботи - розробка технології виробництва пудингу з кисломолочного сиру профілактичної спрямованості.
  • Документ
    Сучасна інфраструктура готельних комплексів
    (2021) Жовтяк, К. О.; Тітомир, Л. А.
    До основних факторів, які мають безпосередній вплив на склад інфраструктури, експерти відносять насамперед розташування і тип готельного комплексу, оскільки залежно від того курортний це комплекс чи туристично-оздоровчий комплекс, і буде відрізнятися склад і потужність об’єктів інфраструктури.
  • Документ
    Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
    (2023) Д`яконова, А. К.; Халілова-Чуваєва, Ю. О.; Кравчук, Т. В.; Жовтяк, К. О.
    Розглянуто готельно-ресторанний бізнес як вагома складова економіки України, особлива увага приділена підвищенню якості послуг, впровадженню інформаційних технологій як умов підвищення конкурентоспроможності бізнесу.
  • Документ
    Сучасні тенденції та розвиток готельного господарства в Україні
    (2020) Жовтяк, К. О.
    Готелі України змінили свій напрямок і характер відпочинку для мешканців і відображають готелі це у вигляді сучасного дизайну, високоякісного обслуговування споживачів, швидке реагування на проблеми які виникають під час проживання, інтер'єр приміщення оздоблюють оригінальними зручними меблями та сучасними аксесуарами для ванної кімнати, віталень.
  • Документ
    Які заклади ресторанного та готельного господарства відносяться до інноваційних закладів
    (2020) Жовтяк, К. О.
    В даній роботі проводиться аналіз закладів ресторанного та готельного господарства які за допомогою інноваційних процесів забезпечують підвищення технологічного рівня та конкурентоспроможність підприємств на ринку індустрії гостинності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок