Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Железко, О. М."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження впливу магнітного поля на процес освітлення фруктових соків
    (2014) Малинка, О. В.; Железко, О. М.
    В технології харчового виробництва широке застосування знаходять фізичні методи обробки сировини та готової продукції (омічне нагрівання, електроплазмоліз, ультразвукове та НВЧ- випромінювання та ін.) з метою підвищення ефективності процесів обробки сировини, покращення зовнішнього вигляду та збільшення харчової цінності і збільшення термінів зберігання харчових продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок