Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Емірвєісова, З. Е."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    125879 Спосіб виробництва консервованої молодої картоплі
    (2018) Безусов, А. Т.; Емірвєісова, З. Е.
    Спосіб консервування молодої картоплі, при якому проводять фасування попередньо підготовленої молодої картоплі у скляну тару, додавання заливи та закупорювання тари, який відрізняється тим, що молоду картоплю перед фасуванням попередньо варять, а як заливу використовують електроактивовану воду - аноліт з рН=2,4…2,7 та температурою 20…23 °C.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок