Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Д’яконова, А.К."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Емульсійні напої з комбінованим складом ПНЖК
    (2014) Д’яконова, А.К.
    Пропонується розробити емульсійні напої оздоровчої і профілактичної дії та розширити асортимент продуктів даної категорії, збагативши їх жиророзчинними вітамінами.
  • Документ
    Підготовка спеціалістів для підприємств індустрії гостинності
    (2016) Д’яконова, А.К.; Тітомир, Л.А.
    В індустрії гостинності готельно-ресторанне господарство розвивається швидкими темпами і в перспективі може стати найвагомішим сектором туристичної діяльності. Стан готельно-ресторанного господарства має суттєвий вплив як на розвиток індустрії туризму в цілому, так і на інші ключові сегменти економіки – транспорт, будівництво, зв'язок, торгівлю тощо. Отже, розбудова високоефективного готельно-ресторанного господарства має важливе значення для розвитку країни, як пріоритетний напрям структурної перебудови економіки України.
  • Документ
    Розробка нових емульсійних продуктів функціонального призначення
    (2015) Д’яконова, А.К.; Чернат, В.С.
    Функціональні харчові продукти представляють собою нове покоління харчових продуктів, створення яких є наслідком фундаментальних досліджень в області нутриціології, дієтології, харчових технологій тощо.
  • Документ
    Розробка технології виробництва напоїв зі збалансованим мінеральним складом
    (2015) Д’яконова, А.К.; Нестеренко, В.В.
    Метою роботи є розробка технології напою геродієтичної спрямованості з підвищеною біодоступністю кальцію в організмі людини.
  • Документ
    Шляхи поліпшення споживчих властивостей соусної продукції на емульсійній основі
    (2015) Д’яконова, А.К.
    Розроблена універсальна багатофункціональна соусна основа, що представляє собою напівфабрикат, який можна використовувати в якості основи для приготування соусів бажаного асортименту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок