Перегляд за Автор "Д’яконова, А.К."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕмульсійні напої з комбінованим складом ПНЖК(2014) Д’яконова, А.К.Пропонується розробити емульсійні напої оздоровчої і профілактичної дії та розширити асортимент продуктів даної категорії, збагативши їх жиророзчинними вітамінами.
- ДокументПідготовка спеціалістів для підприємств індустрії гостинності(2016) Д’яконова, А.К.; Тітомир, Л.А.В індустрії гостинності готельно-ресторанне господарство розвивається швидкими темпами і в перспективі може стати найвагомішим сектором туристичної діяльності. Стан готельно-ресторанного господарства має суттєвий вплив як на розвиток індустрії туризму в цілому, так і на інші ключові сегменти економіки – транспорт, будівництво, зв'язок, торгівлю тощо. Отже, розбудова високоефективного готельно-ресторанного господарства має важливе значення для розвитку країни, як пріоритетний напрям структурної перебудови економіки України.
- ДокументРозробка нових емульсійних продуктів функціонального призначення(2015) Д’яконова, А.К.; Чернат, В.С.Функціональні харчові продукти представляють собою нове покоління харчових продуктів, створення яких є наслідком фундаментальних досліджень в області нутриціології, дієтології, харчових технологій тощо.
- ДокументРозробка технології виробництва напоїв зі збалансованим мінеральним складом(2015) Д’яконова, А.К.; Нестеренко, В.В.Метою роботи є розробка технології напою геродієтичної спрямованості з підвищеною біодоступністю кальцію в організмі людини.
- ДокументШляхи поліпшення споживчих властивостей соусної продукції на емульсійній основі(2015) Д’яконова, А.К.Розроблена універсальна багатофункціональна соусна основа, що представляє собою напівфабрикат, який можна використовувати в якості основи для приготування соусів бажаного асортименту.