Перегляд за Автор "Дідух, Е. Г."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіотехнологія желе з фруктовими концентратами на основі фільтрату сироватки(2023) Чагаровський, О. П.; Дідух, Е. Г.Розглянуто біотехнологію желе з фруктовими концентратами на основі фільтрату сороватки, надано технологічну схему виробництва.
- ДокументВизначення оптимальних параметрів процесу ферментолізу білків у КСБ-УФ-65(2022) Дідух, Е. Г.Метою представленого дослідження стало визначення оптимальних параметрів процесу ферментолізу білків у концентраті сироваткових білків, отриманому ультрафільтрацією (КСБ-УФ-65) із застосуванням нейтральної пептидази.
- ДокументПерспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу(2022) Чагаровський, О. П.; Дідух, Е. Г.