Перегляд за Автор "Дєткова, К. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно(2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
- ДокументДослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей(2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- ДокументСкорочення структури сортових помелів борошна(2021) Жигунов, Д. О.; Хорегжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Дєткова, К. С.