Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дєткова, К. С."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно
    (2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.
    В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
  • Документ
    Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей
    (2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.
    Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
  • Документ
    Скорочення структури сортових помелів борошна
    (2021) Жигунов, Д. О.; Хорегжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Дєткова, К. С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок