Перегляд за Автор "Дєткова, К. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно(2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
- ДокументДослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей(2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- ДокументДослідження якості гречаних круп, представлених у роздрібному продажу м. Одеси(2019) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.Метою роботи є аналіз показників якості гречаних круп, представлених в роздрібній мережі торгівлі м. Одеса для виявлення її фальсифікації.
- ДокументСкорочення структури сортових помелів борошна(2021) Жигунов, Д. О.; Хорегжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Дєткова, К. С.
- ДокументТехнологія рециклінгу відходів круп’яного виробництва(2020) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Дєткова, К. С.Вичерпність природних ресурсів в світі зумовила актуальність тенденції максимально ефективного використання всіх доступних видів відновлювальних джерел енергії, тому виріс попит на різні види біопалива. В цьому аспекті значно зростає роль рециклінгу не лише як альтернативного джерела енергії, а й як способу захисту та очищення довкілля від шкідливого впливу відходів.