Перегляд за Автор "Дєрєнжи, Інна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертиза технологічного процесу виробництва вина десертного «Кагор Український» ТМ «Одеський степ»(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Дєрєнжи, ІннаАктуальність вибраної теми полягає в тому, що виноградні вина є одним з найбільш популярних видів алкогольної продукції на українському ринку. Тому необхідно знати і розуміти, як правильно зберігати і проводити експертизу даного виду десертних вин. Основною задачею кожного підприємства є підвищення якості виробленої продукції. Тому, виробництво бродильної продукції у відповідності до вимог НАССР, дає впевненість у безпеці виробленого продукту та його якості. Тому метою дипломного проекту є проведення технологічної експертизи виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ» та розробка НАССР-плану його виробництва. Об’єкт дослідження: технологічна експертиза виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ»
- ДокументЕкспертиза технології виробництва сосисок варених «Дитячі» та розробка методу кількісного визначення харчових монофосфатів(ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2022) Дєрєнжи, ІннаМетою кваліфікаційної роботи є проведення технологічної експертизи виробництва сосисок варених «Дитячі», аналіз небезпечних чинників виробництва, експертиза готового продукту та розробка сучасного методу визначення харчових монофосфатів. Об’єкти дослідження: сосиски «Дитячі» ТМ «М’ясна лавка»/ «Своя лінія» (Зразок №1), сосиски варені «Дитячі» ТМ «Ятранчик» (Зразок №2), сосиски варені вищого ґатунку "Дитячі" ТМ «Спец Цех» (Зразок №3), сосиски «Дитячі» ТМ «Ювілейний-Преміум» (Зразок №4). Предмет дослідження: сосиски варені, харчові монофосфати, НАССРплан виробництва. Методи дослідження: органолептичні, хімічні та фізико-хімічні. Науковою новизною роботи є розробка люмінесцентного методу визначення фосфат – іонів в зразках сосисок «Дитячі», яка заснована на гасінні молекулярної люмінесценції рутину в комплексі з іонами іттрію. Методика відрізняється від існуючих відсутністю токсичних реагентів, нетривалим часом проведення аналізу, дозволяє здійснювати експертизу зразків харчових продуктів на вміст фосфат-іонів. Робота обсягом 118 сторінок складається із вступу, 6 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 82 найменувань (8 сторінок), 1 додаток (22 сторінки), 12 рисунків(11 сторінок), 19 таблиць (50 сторінок) та з 2 профілограм ( 1 сторінка).