Перегляд за Автор "Духаніна, О. Р."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології використання висівок для харчових цілей(ОТІХП, 1993) Духаніна, О. Р.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 - технология зерновых, бобовых, крупяных продуктов и комбикормов. У дисертаційній роботі розроблена технологія одержання харчових добавок із пшеничних висівок з використанням біотехнологічних методів. Розроблені рецептури комбінованих харчових продуктів із введенням модифікованих білків і крохмалю пройшли виробничі випробування і схвалені відповідними дегустаційними комісіями, показано їх високу економічну ефективність.