Перегляд за Автор "Дурбалова, Н. І."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження дистанційного навчання – вимога сучасності(2021) Дурбалова, Н. І.
- ДокументНапрями адаптації проактивних конкурентних стратегій підприємств хлібопекарської галузі України(2021) Дурбалова, Н. І.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументПідходи щодо управління інноваційною діяльністю підприємства(2021) Дурбалова, Н. І.
- ДокументУправління конкурентними перевагами підприємств хлібопекарської галузі(2018) Дурбалова, Н. І.На сучасному етапі формування ринкового середовища нагального вирішення потребує проблема адаптації підприємств до функціонування в умовах жорсткої конкуренції. Саме конкуренція як рушійний фактор спонукає підприємства та пов’язані з ними суб’єкти економічних відносин до вдосконалення власної діяльності, що робить їх більш успішними на ринку й витривалими у боротьбі за здобуття прихильності споживачів.
- ДокументІнноваційні аспеки ефективної системи управління хлібопекарськими підприємствами(2019) Дурбалова, Н. І.Рішення проблеми формування та управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку є однією з функцій стратегічного управління. Для підприємств хлібопекарської галузі є актуальним формування системи стратегічного управління конкурентоспроможністю.