Перегляд за Автор "Думбрава, А. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ87896 Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів(2014) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Думбрава, А. А.Спосіб оцінки безпеки харчових продуктів, що включає підготовку екстракту досліджуваного зразка, внесення в отриманий екстракт тест-організмів, інкубацію тест-організмів і наступний підрахунок чисельності особин, що вижили, який відрізняється тим, що одночасно готують водний розчин ацетонового екстракту і водний розчин досліджуваного зразка, в кожний екстракт вносять рачки Daphnia magna Straus (попередньо промитих водопровідною потім дистильованою водою і підсушених на фільтрувальному папері), а оцінку безпеки продукту визначають за відсотком тест-організмів, що вижили в обох екстрактах досліджуваного зразка.