Перегляд за Автор "Дугіна, К. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення впливу нових видів рослинної сировини на технологічні характеристики безглютенового парового хліба з кукурудзяного борошна(2015) Дрібноход, Н. І.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.Для розроблення інноваційної технології безглютенового парового хліба було обрано кукурудзяне борошно, оскільки відсутність в ньому глютена доведена, а різниця у формі та розмірі зерна кукурудзи від зерна пшениці та жита мінімалізує ймовірність потрапляння глютенвміщуючих зернових культур в якості домішок.
- ДокументОбґрунтування способу внесення концентратів тваринних білків до борошняної суміші у виробництві круп підвищеної харчової цінності(2016) Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М.Метою дослідження було встановлення стійкості розчинів КТБ протягом заданого періоду для запобігання їх можливого розшарування перед замішуванням рецептурної суміші або під час зберігання.