Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дубінка Дарія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції ресторану локальної кухні в м. Б.-Дністровський Одеської області з впровадженням гастрономічних шоу
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Дубінка Дарія
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування конце-пції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закла-ду ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячо-го цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарст-ва, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого прове-дено наукові дослідження основних проблем і задач готельно-ресторанного гос-подарства м. Б.-Дністровський. Встановлено, що Б.-Дністровський має потужні природно-кліматичні, історичні ресурси має високий туристичний потенціал при недостатній кількості закладів готельно-ресторанного господарства. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану ло-кальної кухні, в якому для популяризації місцевих виробників і продукції, самого ресторанного закладу будуть проводитися гастрономічні шоу. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпо-чинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розра-хунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його робо-ти. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено прин-ципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негати-вного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвести-ційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 93 стор.; таблиць – 25 графічних аркушів – 4

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок